BO bovenbouw

Als aanvulling op het lesmateriaal en de buitenprogramma's is er een waddenzeeschoolkrant ontwikkeld. Deze is geschikt voor groep 5 t/m 8. Bij boeking van een buitenprogramma is voor elke leerling de krant gratis te bestellen. Klik op het plaatje hieronder voor de de pdf van de krant.

Klik hier voor een pdf van de waddenzeeschoolkrant met antwoorden.

Door een nauwe samenwerking tussen de Waddenzeeschool en de International Wadden Sea School (IWSS), zijn er ook internationale projecten en uitwisselings-mogelijkheden op deze website te vinden.

IWSS info