Vogeltrackers programma

Schiermonnikoog
BO bovenbouw

Vogeltrackers programma

Dit trekvogelprogramma richt zich op trekvogels zoals de rosse grutto en het belang van het Nederlandse (wadden)kustgebied als tussenstop. Er is een speciaal lespakket met leskrant en de website vogeltrackers.nl ontwikkeld voor in de klas en ondersteuning van de docent.

Schoolklassen kunnen dit buitenprogramma boeken bij één van de aangesloten kustcentra. Zo kunnen de kinderen het leefgebied van de trekvogels aan den lijve ervaren. Het programma kunt u eenvoudig extra waarde en inhoud geven als u in de klas aandacht besteedt aan het thema trekvogels met behulp van de bijbehorende website en het lesmateriaal.

Vogels kijken vanaf de dijk