Buitenprogramma's

Positieve buitenervaringen en ontdekken staan centraal in de actieve buitenprogramma's op de wadden. De leerlingen zijn intensief bezig met de natuur in verschillende gebieden. De buitenprogramma's sluiten op elk niveau aan bij de leerdoelen. Zowel qua beleving, kennis als activiteit.
Maak hieronder een keuze uit het niveau en/of de locatie.

Door een nauwe samenwerking tussen de Waddenzeeschool en de International Wadden Sea School (IWSS), zijn er ook internationale projecten en uitwisselings-mogelijkheden op deze website te vinden.

IWSS info

Leuke video's over de wadden bekijk je op de waddentube.